Joe Public Take-Away advertising Belgium bestaat sinds 2022. We zijn dus vers van de pers en klaar om op een frisse manier een verschil te maken. Want net als in een takeawayrestaurant staan onze prijzen gewoon op de menukaart. Die prijzen zijn laagdrempelig, transparant en voor iedereen hetzelfde. Logisch in de rest van de wereld, revolutionair in de reclame. Plaats gerust je eerste bestelling want Manuel, Pieter en Mélanie hebben al de nodige ervaring op nationale en internationale klanten.

De 3 gangen van Joe Public

Haute cuisine.png

  Team

  Joe Public Pieter copy.jpg

  Pieter Staes

  Pieter werkte samen met Manuel de voorbije +20 jaar bij Duval Guillaume, LDV United, mortierbrigade en Wunderman Thompson. Fuck, al 18 jaar. Samen wonnen ze talloze nationale en internationale prijzen, van Cannes Lions tot Effies en alles ertussen. Niet echt alles ertussen uiteraard, andere mensen wonnen ook nog prijzen. Maar toch, best wat prijzen dus. Verder houdt hij van koken (en opeten), kamperen, gamen, fantasyboeken en ook wel een beetje van zijn drie dochters en zijn vrouw. Hij haat sporten en teksten schrijven over zichzelf in de 3de persoon.

  Schermafbeelding 2022-05-16 om 11.32.35.png

  Manuel Ostyn

  Manuel werkte samen met Pieter de voorbije +20 jaar bij Duval Guillaume, LDV United, mortierbrigade en Wunderman Thompson. Samen wonnen ze talloze nationale en internationale prijzen. Waaronder ‘Agency of the year’ met 3 van de voorgaande reclamebureaus. En de laatste 7 jaar zetelt Manuel in de board van Creative Belgium. Verder houdt hij niet van koken, wel van kamperen, gamen en techy gadgets. Hij heeft een haat/liefde verhouding met sport en is een fiere vader van 2 katten, Nacho & Chili.

  OFFICE

  Belgium
  Oude Leeuwenrui 44,
  Antwerpen
  info@joepublic.be
  +32 (0) 477 202 473

  The Netherlands
  Valkenburgerstraat 1b,
  Amsterdam
  info@joepublic.nl
  +31 (0)20 76 008 77